Looks like the application works randomly

Discussion in 'Forum Announcements and Feedback' started by Sundrop, Jan 29, 2016.

  1. Sundrop

    Sundrop Well-Known Member

    Messages:
    2,057
    Likes Received:
    97
    Location:
    Kootenays, BC, Canada
    Occasionally it is very difficult to edit posts. Today I had difficulty to make a link work, lost a lot of time trying to fix it.
    Looks like the application works randomly. It never happened with the previous software.
     
  2. wcutler

    wcutler Esteemed Contributor Forums Moderator VCBF Cherry Scout 10 Years

    Messages:
    9,368
    Likes Received:
    1,400
    Location:
    Vancouver, BC Canada
    @Sundrop , it happened more than just yesterday? I don't know why the launch of the new website would affect the forums, but I suppose it's possible. (New UBC Botanical Garden website)

    You're welcome to pm me to ask me to try to fix up whatever is giving you a problem. I'm good at fixing links. :)
     
  3. Sundrop

    Sundrop Well-Known Member

    Messages:
    2,057
    Likes Received:
    97
    Location:
    Kootenays, BC, Canada
    Yes, I had another problem before, but I think I figured it out how to deal with that one.

    Thanks Wendy, but I don't think it is the solution.

    May be Daniel could have a closer look into it.
     
  4. Daniel Mosquin

    Daniel Mosquin Paragon of Plants UBC Botanical Garden Forums Administrator Forums Moderator 10 Years

    Messages:
    10,270
    Likes Received:
    439
    Location:
    Vancouver, British Columbia, Canada
    I find fixing links is easier using the BBCode Editor (the icon with the wrench symbol in the upper right when editing).
     

Share This Page