Add media

Discussion in 'The Test Bed' started by wcutler, Mar 23, 2018.

  1. wcutler

    wcutler Esteemed Contributor Forums Moderator VCBF Cherry Scout 10 Years

    Messages:
    6,797
    Likes Received:
    341
    Location:
    Vancouver, BC Canada
    I cannot remember how this worked, but it's not working now.

    Click the camera, and six things come up, videos I guess, with no preview and no names. This is impractical.
    And it's just my media.

    OK, now I'll click the film strips and paste in the URL of Shirley's video. No, it has to be from an external site.

    What if I just paste in the URL.
    Whitcomb in the Wind | UBC Botanical Garden Forums
     
  2. wcutler

    wcutler Esteemed Contributor Forums Moderator VCBF Cherry Scout 10 Years

    Messages:
    6,797
    Likes Received:
    341
    Location:
    Vancouver, BC Canada
  3. wcutler

    wcutler Esteemed Contributor Forums Moderator VCBF Cherry Scout 10 Years

    Messages:
    6,797
    Likes Received:
    341
    Location:
    Vancouver, BC Canada
    Wait, click on camera to upload it? No. Go to the top of the page, click Media on the upper right to upload it.
    Then, while it's still the first one shown, insert it by clicking the camera icon on the toolbar here, selecting one of the squares with three dots and no identifying info. So you'd want to know that the one you want is the first one. I'm only getting an option to select "Your Media". I thought it would be good to have a shared media library, but I'm not seeing that.

    How did I get one with the thumbnail? And not the others until the 9th one, after which they all have thumbnails. Was that the old system?
    YourMedia-selection_2019-04-08_13-15-34.jpg
     

Share This Page