Photo display problems

Discussion in 'Forum Announcements and Feedback' started by emery, Oct 28, 2015.

  1. wcutler

    wcutler Renowned Contributor Forums Moderator VCBF Cherry Scout 10 Years

    Messages:
    5,721
    Likes Received:
    134
    Location:
    Vancouver, BC Canada
    @Daniel Mosquin, is that something to report to xenForo? I can't do new postings there.
    But first, why aren't all Mac users affected? Surely all our users aren't using PCs.
     
  2. emery

    emery Well-Known Member Maple Society 10 Years

    Messages:
    1,694
    Likes Received:
    94
    Location:
    Normandie, France
    OK my bad, I tried the same test on a mac and it can see both files. There is no file filter in play as there was on firefox/linux. Using chrome on the mac.

    What's more, it also works with chrome on linux. I do get a message with all the lower case file types, but the actual browse window then works correctly.

    So I guess it is only Firefox that doesn't work right. Honestly Firefox now doesn't work right with many web sites, so I guess this is a non-starter. I'll switch to using the forums with chrome, and see how that works.

    Thanks for all the time investigating, Wendy.

    -E
     
    Last edited: May 16, 2017
  3. wcutler

    wcutler Renowned Contributor Forums Moderator VCBF Cherry Scout 10 Years

    Messages:
    5,721
    Likes Received:
    134
    Location:
    Vancouver, BC Canada
    That last test I did was using Firefox. Yours is a current version?
     
  4. emery

    emery Well-Known Member Maple Society 10 Years

    Messages:
    1,694
    Likes Received:
    94
    Location:
    Normandie, France
    I doubt it: 50.1.0. I think the current Linux Firefox is around 53.

    Actually the distro I'm running in different locations, OpenSuse 13.1, has been end-of-lifed, I'm in the process of doing full OS upgrades. Which is a tremendous PITA!
     
  5. emery

    emery Well-Known Member Maple Society 10 Years

    Messages:
    1,694
    Likes Received:
    94
    Location:
    Normandie, France
    Hopefully a last note on this. Running Firefox 53.0.2 (under Linux Mint 18.1) I experienced the same problem with the upload menu as shown in the screen shot. It works fine under the Chromium Browser, so I will use Chromium for these forums.

    Further I now think the drag-n-drop problem is specific to the KDE plasma desktop. Mint has a more recent version than I was using, and now I can see that the drag-n-drop cursor icon sometimes goes to an 'x' while in the drop window. When this happens the drop fails. I believe in the previous version the cursor change simple wasn't being shown.

    The only config I haven't looked at is Firefox/Mac.
     
  6. wcutler

    wcutler Renowned Contributor Forums Moderator VCBF Cherry Scout 10 Years

    Messages:
    5,721
    Likes Received:
    134
    Location:
    Vancouver, BC Canada
    Thanks for the explanation, @emery (and I'm so glad you figured it out). By same problem, you mean this one where it only displays files with a lower case extension? Please correct me if I'm wrong.
    capture-png.150221.png
     
  7. emery

    emery Well-Known Member Maple Society 10 Years

    Messages:
    1,694
    Likes Received:
    94
    Location:
    Normandie, France
    You're right! I got the same situation with Firefox 53.0.2.
     
  8. Daniel Mosquin

    Daniel Mosquin Renowned Contributor UBC Botanical Garden Forums Administrator Forums Moderator 10 Years

    Messages:
    8,842
    Likes Received:
    104
    Location:
    Vancouver, British Columbia, Canada
    Sorry, I've been away. It does seem like Firefox keeps going backwards.
     

Share This Page